MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NOVO IZ PT produkcije-Jasmina Ristic i DUGME !!!

  • Autor: Saša Prokić

Nešto novo iz PT produkcije , naime, Jasmina Ristić mlada pevačica Iz Petrovca na Mlavi iza sebe ima već nekoliko singlova  a poslednji je snimljen pod nazivom Dugme..

Foto: privatna arhiva-Jasmina Ristić

S obirom da je u poslednjih par godina prevladala hiperprodukcija, gde se snimaju singlovi koji su u nešto novijem muzičkom žanru, treba imati smelosti da bi opstao i snimiti pesme koje su nekada bile aktuelne.

Jasmina se osmelila i uradila sinlg “Dugme” koji polako poste sve slušaniji.

Za “Dugme” je izabrala pravi tim  za muziku i aranžman- Borko Radivojević, tekst je napisao Dragan Mlavski a sve u PT produkciji, ali scenario za spot ove pesme sama je osmislila što je za svaku pohvalu

Ona je itekako muzički školovana, od svoje 7. godine, kako nam je rekla, učesvovala je u fokloru i raznoraznim muzičkim manifestacijama. Ali se nije tu zaustavila, već je završila nižu i srednju muzičku školu Stevan Mokranjac u Požarevcu, vokalno instrumentalni odsek.

Ona ne važi za pevača koji je prvo pevao pa zavrsio neku škol,u već iza sebe ima Ekonomski fakultet i gore navedenu muzičku školu, zato slobodno može  za sebe da kaže da je muzički potkovana.

Na estradi je 18 godina, ali, kako kaže, pored pevanja itekako zna da privuče pažnju na sebe i često ume da zasvira na svojim nastupima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, gde je itekako  popularna.

Da biste što bolje upoznali pevačke mogućnosti ove mlade pevačice, odmah posetite Youtube kanal   i ukucajte Jasmina Ristić, gde ćete videti i slušati sve njene singlove koji su uradjeni u PT produkciji čiji je vlasnik njen suprug Srećko koji je pored produkcije i dobar muzičar.

OSTALE VESTI