MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Novi singl Replay benda OSLOBODI ME od juče na youtube !!!

  • Autor: Saša Prokić

Nedavno smo pisali da će uskoro nova pesma REPLAY BEND-a , i to se i ostvarilo.

OSLOBODI ME je naziv nove pesme koji se zvanično od petka, 1. novembra 2019.godine,nalazi na youtube platformi.

Predlažemo  vam da odmah ukucate na youtube OSLOBODI ME REPLAY BEND  da poslušate ovu pesmu, i, naravno uživate u istoj.

Ne treba sumnjati da će ova pesma vrlo brzo dopreti do slušalaca i da će veoma rado biti pevana pesma na nastupima, kako ovog benda, tako i njihovih kolega.

Naravno, obavezno treba napomenuti da je za ovu pesmu je muzku radio Joca Savić, a aranžman Joca Savić i Pedja Stojković.

Takodje, na pesmi su takodje radili Eljez Šabani-klarinet, Marko Čane-bas, Joca Savić, Petar Trumbetaš, Dalibor Stefanović-Gitare, Miloš Delić  a tekst ove prelepe balade uradila je Mirjana Dević.

Da bi spot izgledao vrhunski za šminku i frizuru pobrinuli su se Tijana Maksimović i Vladan Kačarević, a u spotu je glumila model- Jovana Djordjević..

Ovo govori koliko je veliki broj ljudi radio na izradi ove pesme i spota kao i posvećenosti i želji da se OSLOBODI ME uradi najbolje što može.

S obzirom, da je nedavno Replay bend proslavio deseti rodjendan od ovog benda možemo očekivati još mnogo hitova, a do tada slušamo OSLOBODI ME!!!

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE