MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NOVI cover i novo iznenadjenje koje sprema REPLAY BEND!!!

  • Autor: Saša Prokić

Kada unesete emociju (ako to ne znate, nemojte pokušavati da pevate) u pesmu koju pevate ne možete ništa manje očekivati nego da to bude vrhunski hit.  Pošto vredno rade na svojoj afirmaciji, REPLAY BEND je snimo još jedan cover koji je Milena (Replay) Perić, vokal pomenutog benda odradila na mestralan način, tako da je to  ljubav na prvo slušanje…

U pesmi “Ja ne znam nikog boljeg od tebe”, Milena je pokazala da poseduje neverovatne vokalne sposobnosti i da se od nje, ali i od benda, može dosta toga očekivati.

Poslušajte novi cover pa sami procenite kakve glasovne mogućnosti poseduje Milena i šta možete u bududnosti očekivati od  Replay benda.

2019. godina će biti godina REPLAY BEND-a  i samo ime kada se prevede na naš jezik, znači- ponovo početi, a to znači da ćemo u pomenutoj godini najviše slušati pesme REPLAY BEND-a i da ćemo stalno i iznova ponavljati REPLAY, REPLAY, REPLAY….

Naime, kako je Predrag Pedja Stojković, vokal i vodja benda rekao za naš portal, u 2019. godini radiće se na snimanju albuma.

Bend  se takodje može pohvaliti da će skoro sve pesme na novom albumu biti autorske a u kvalitet celog albuma ne treba sumnjati iz raloga što aranžman svih pesama radi Joca Savić. Joca je već proveren u tom poslu jer je radio aranžmane za mnoge zvezde naše estrade.

Vama preporucujemo da IZ INATA (prva pesma benda) uživate uz pesme i sve covere ovog benda ali takodje i da posetite  njihove nastupe,jer, verujte nam, VREDI.

OSTALE VESTI

MOJITO BEND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY