Warning: Declaration of ElementorExtras\Modules\Gallery\Widgets\Gallery::add_lightbox_data_to_image_link($link_html) should be compatible with Elementor\Widget_Base::add_lightbox_data_to_image_link($link_html, $id) in /home/mediaps/public_html/wp-content/plugins/elementor-extras/modules/gallery/widgets/gallery.php on line 858
Mima Živković proslavila rodjendan u krugu najmilijih !!!
MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Mima Živković proslavila rodjendan u krugu najmilijih !!!

Mlada pevačica, Mirodslava Mima Živković juče 19.oktobra je u krugu svoje porodice i prijatelja proslavila svoj 31. rodjendan.

Zbog cele situacije, Mima nije želela da svoj rodjendan obeleži ni u kafani, niti u nekom od restorana, već je pozvala samo par najbližih drugarica i sestru, da sa njima, pored familije, u kućnoj atmosferi, proslavi rodjendan.

Uz neizostavne domaće specijalitete iz južnog dela Srbije, odakle je Mima, i domaću rakiju i vino, Mimu je sačekala i prelepo ukrašena torta i neizostavna pesma Srećan rodjendan a svi su joj poželeli dobro zdravlje i uspeh u radu.

Uživali su svi u odličnoj muzici, doduše, sa jutjuba, ali i savršenom glasu ove mlade i talentovane pevačice, jer nije mogla da odoli a da ne pusti glas i zapeva sa gostima neke od hitova koji se trenutno pevaju svuda, a prva pesma koju je otpevala, po želji svoje majke, bila je baš pesma Majko, pesma koju je Mima sama napisala i komponovala.

A na njenom instagram profilu se moglo videti da joj je i veliki broj prijatelja čestitao rodjendan putem ove mreže, što se vidi i po njenim storijima.

Naš portal MEDIA PS čestita Mimi srećan rodjendan, i želimo joj da je služi dobro zdravlje, i glas, a sve ostalo će doći samo.

SPONZOR TEKSTA

OSTALE VESTI

ODMAH NA YOUTUBE-„PILE MOJE“Goran Mladenović>> KLIK>OVDE