MENUMENU

Kulturna manifestacija Krupanjsko leto 2019. !!!

  • Autor:SladjanaTesić

Manifestacija Krupanjsko leto 2019. održava se 4. god za redom. U okviru manifestacije predstavljeni su poznati izvodjači, folklorne sekcije, pozorišne  predstave  za decu i odrasle.

Foto: Sladjana Tesić

Po rečima Vladimira Vojinovića organizatora Kulturnog leta Krupanj, ove godine je prvi put pružena prilika  da se pretstave i amaterski  bendovi, pretstavljanje amaterskih bendova počelo je 18. 7. i traje do 15. 8. 2019.god.

Stručni žiri boduje bendove u tri kategorije dodele nagrada.

Proglašenje pobednika održaće se 22.8. 2019. u 20,30 časova. 

Prva kategorija je za najbolji bend dobija komletan sistem ozvučenja, druga kategorija – najbolji  gitarista,  dobija procesor i treća kategorija – najbolji vokal, dobija bežični mikrofon marke Shure.

Vrednost nagrada je 350 000 dinara.

Svi izvodjači ovog Kulturnog leta imali su obezbedjen smeštaj, hranu, prevoz koje je uz izuzetno osoblje  učinilo izvodojačima  mnogo lepši i ugodniji boravak.

Po rečima organizatora  manifestacije, Vladimira Vojinovića,  cilj je da se mladi muzičari podstaknu i afirmišu, da pokažu najbolji deo sebe u profesiji koju su izabrali….

Može  se glasati  putem instagrama –  @kulturnoletokrupanj jedan lajk – jedan glas, pa možete odmah da odete na instagram i glasate.

 

Sekretar skupštine opštine Krupanj Mladen Marković, kao jedan mladi i perspektivan čovek, zalaže se za kulturne manifestacije u opštini Krupanj  kojih ima mnogo dobiju na reklami.

Ti me bi gradjani Srbije a i šire mogli se upoznati sa raznovrsnim dogadjajima ovoga kraja.

Ukoliko smo u Vama probudili radoznalost, možete posetiti Krupanj gde se nalazi hotel Grand koji svojim gostima maksimalno izlazi u susret kako bi boravak bio nezaboravan i kako bi se stvorila želja za ponovni povratak..

O pobednicima inforisaćemo Vas  22 avgusta posle proglašenja pobednika..

OSTALE VESTI

SREĆKO KREČAR I ANDREANA ČEKIĆ-OPASNO ME RADIŠ !!!