MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE sa snimanja spota za pesmu DAJTE MI VREMENA!!!

  • Autor: Saša Prokić

Danas (11.11.2019.god) u 16 časova  premijerno na youtube kanalu Hopa Cupa bend OFFICIAL pojavio se novi singl DAJTE MI VREMENA.

U moru novih singlova hiper produkcije, HOPA CUPA BEND se izdvaja po tome što su na novoj pesmi radili sa proverenim ljudima iz oblasti produkcije, fotografije, šminke, pa je i spot snimljen u vrhunskim objektima i zanimljivim mestima…

Ovaj bend važi za jedan od najenergičnih bendova u na našoj estradnoj sceni,  jer gde god da nastupaju, imate osećaj da ste na koncertu.

U izradi ovog novog singla, pored članova benda učestvovao je, kao što smo već pisali, i poznati pevač Darko Lazić.

A da bi sve bilo kako treba, pobrinuli su se: za muziku Dejan Kostić, teskt ove prelepe pesme radio je Milanko Ćirović, aranžman i mix & Mastering Goran Živković, kao i klavijature i programing Goran Živković Toza i njegova CUBAUDIO produkcija.

Takodje, treba dodati da je harmnonika Miloš Dražić, gitara Nenad Mirković a da je prateći vokal Suzana Branković.

Da bismo vam slikama preneli atmsferu sa snimanja spota pobrinuo se profesionalni fotograf Nenad Karlić.

Klik na sliku

I kao što smo na početku rekli da je ovaj singl radio pravi tim profesionalaca, a Caki kao prvi čovek ovog benda se zahvaljuje svima koji su pomogli u izradi ove pesme i spota, kao i svima drugima koji su uzeli učesce u izradi, od lokacija za snimanje do medija.

Caki, Branka, Dragan, Toza i ostali članovi benda su vam omogućili da  kada budete slušali ovu pesmu na youtube, možete i da čitate tekst i na taj način vam olakšali da brže naučite reči ove pesme.

Kada odgledate fotografije, ne gubite vreme, odmah ukucajte na youtube DAJTE MI VREMENA i uživajte u novoj pesmi HOPA CUPA BEND-a.

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE