MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

VELIKO „morsko“ kolo u Paraliji poveo Dragan Marković Palma !!!

  • Izvor: D. M. Palma/TV Centar
Broj pregleda: 700

U moru popularnog grčkog letovališta Paralije, danas se zaigralo veliko srpsko kolo. I sve to pod komandnom palicom predsednika Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palma, stranke koja već četvrtu godinu ima svoju kancelariju u Paraliji, koja pomaže građanima Srbije koji naiđu na neki problem tokom letovanja. Veliki broj turista iz Srbije i okolnih zemalja se okupio pored Markovića.

„Poštovani turisti iz Srbije, Bugarske, Rumunije, Makedonije i ostalih zemalja. Ovde se ne bavimo politikom. Danas smo svi turisti isti. Pošto najviše turista ima iz Srbije doveli smo jedan srpski orkestar i da ne zaboravite ovo letovanje nikada. Ja sam se uvek borio za srpsku tradiciju i za porodicu. Ako je UNESKO uvrstio srpsko kolo u svetsku nematerijalnu kulturnu baštinu, onda i mi moramo da čuvamo tu našu tradiciju i nikada to ne smemo da zaboravimo. Ja se razlikujem od drugih. Ja volim gužvu i narod i uvek sam sa narodom i siguran sam da je Grčka najbolja destinacija za srpske turiste“, rekao je Marković obraćajući se prisutnim turistima u moru Paralije.

TV Centar Svilajnac

Nakon toga se u moru Paralije odigralo veliko srpsko kolo, najveće tog tipa u istoriji i kao što je sam harmonikaš Novica Nikolić Patalo rekao : „Svuda sam svirao i na svim kontinentima, ali prvi put sa harmonikom u moru“.

PRETHODNE VESTI

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANU >KLIK NA SVIDA MI SEHVALA