MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Firma “UPRAVLJANJE OBJEKTIMA” iz Jagodine odlično radi svoj posao!!!

  • Autor: Sasa Prokić

Od kada je stupio na snagu zakon da svaka zgrada mora da ima upravnika, (mada je to i ranije bilo) počeo je u svim gradovima Srbije izbor za upravnika zgrade.

Da bi bio upravnik neke zgrade, osoba koja vodi taj posao mora da prodje obuku da bi mogla da upravlja jednom zgradom.

Nama je bilo zanimljivo kako to radi firma “Upravljanje objektima” iz Jagodine , koja je u većini zgrada u Pomoravlju upravnik zgrade I taj posao  za sada  odlično obavlja.

“Upravljanje objektima” radi na teritoriji Pomoravlja, tačnije, u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu, gde upravlja velikim brojem stambenih zgrada.

Do sada su se pokazali kao odlični I stanari zgrada su zadovoljni njihovim poslovanjem.

Ova firma u jednoj zgradi radi čišćenje I održavanje (menjanje sijalica i dr.) unutrašnjeg  dela zgrade od prizemlja do zadnjeg sprata, takodje krečenje  do prvog sprata, održavanje oko zgrade (košenje trave, brisanje lišća i prašine itd.).

Nama je privuklo pažnju čišćenje odžaka u svim zgradama, a od pre neki dan je počelo poliranje hodnika u celoj zgradi, što je stanarima u Pomoravlju do sada bilo nepoznanica, te je ovo naišlo na odobravanje.

Ova firma uspešno radi već duže vreme, a kako smo saznali od stanara pojedinih zgrada  gde smo radili anketu, stanari su veoma zadovljni njima. Možda je ovo i dobra preporuka za stanare onih zgrada koje još nisu našle upravnika, da pozovu ovu firmu i dogovore o svemu.

Nas portal će pratiti I dalje rad firme “Upravljenje objektima” I sigurni smo da će broj zadovljnih stanara i dalje rasti.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY